Bionnex Organica Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı Kuru Saçlar 300ml

%20
Stok Durumu : Stokta Var
%20
indirim
Piyasa Fiyatı
449,00 TL
Satış Fiyatı
359,20 TL
Havale ile
352,01 TL
ÜRÜN ID : 90533
BARKOD : 7350104242442
YORUMLAR :
YORUMLARI OKU (0)
YORUM YAZ

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları, kullanıcıların kendi görüşlerini yansıtmaktadır. Firmamız bu yorumlardan sorumlu tutulamaz.

Uygun Kampanyalar
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Bionnex Organica Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı 300 ml (Kuru Saçlar)


    Ürün Markası:
    Bionnex


    Özet Bilgi:
    Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı.


    Ürün Faydaları:
    • Saç dökülmesi karşıtı özel geliştirilen ve içeriğinde bitki özleri, vitaminler ve mineraller bulunan VITIS COMPLEX CX 25 sayesinde saç dökülmesini en aza indirir.
    • Bitki özlerinin değerli bileşenleri ile saç foliküllerini besleyerek canlanmasına, saçların daha canlı görünmesine yardımcıdır.
    • Organik ve Doğal içeriklerden oluşmuştur.
    • Doğadan aldığı ilham ile kurulan Bionnex, doğayı ve doğada yer alan tüm canlılarının değerliliğini önemsemektedir. Bu nedenle, Bionnex Laboratuvarları ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.

    Uygun Saç Tipi:
    Kuru saçlar.


    Kullanım Şekli:
    • Islak saç ve saç köklerine 1 dakika boyunca parmak uçlarınızla nazikçe masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın.
    • Günlük kullanıma uygundur.
    • Daha etkili sonuç için uygulama sonrasında Organica Saç Dökülmesi Karşıtı Saç kremi ve Organica Saç Dökülmesi Karşıtı Serum birlikte kullanılması önerilir.

    Ürün Bileşimi:
    AQUA, AMMONIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, VITIS COMPLEX CX25 (SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CASSIA SENNA LEAF EXTRACT, URTICA URENS LEAF EXTRACT, URTICA DIOICA LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PIPER NIGRUM FRUIT EXTRACT), PARFUM, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, LAURETH-2, MEL, PEG-12 DIMETHICONE, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM 39, VITIS VINIFERA FRUIT CELL EXTRACT, MYRTUS COMMUNIS OIL, DMDM HYDANTOIN, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL, D-LIMONENE, LINALOOL.



    Başlıksız-8.jpg (295 KB)
  • Bionnex Organica Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı Kuru Saçlar 300ml Hakkında Yorumlar (0)

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.